top of page
cbc logo spa.png

EXCLUSIVE

COLLECTIE

Exclusive Spa Collectie

HOME SPA by Aquavia

Thuis als in een hotel, in het hotel als thuis
Dit is de Home Spa van Aquavia, de aantrekkelijkste minimalistische hydromassage van het moment, speciaal bedoeld voor stellen, en zowel geschikt voor suites en luxe hotelkamers als voor particuliere woningen. Zijn compacte afmetingen (215x171x75) contrasteren met zijn veelzijdigheid, dankzij een design dat vier verschillende posities mogelijk maakt in de twee uitsparingen in de vorm van een ligstoel.

aquavia_spa_home_spa_on_top.jpg

Zetels

Jets

Afmetingen

4

20

2.15 x 1.71 x 0.75 m

Exclusive Spa Collectie

QUANTUM by Aquavia

Een minimalistische spa met optimaal rendement
Less is more, aldus de befaamde architect Mies Van de Rohe. Dit is het minimalisme waar Spa Quantum op uit is. Dit massagebad zonder opsmuk richt zich onmiskenbaar op de gebruikers die niet om uiterlijk vertoon maar om resultaat geven. In dit opzicht is Spa Quantum een zeer effectief hydrotherapie-instrument voor een veelheid van praktische toepassingen, zoals enkel ontspannen of het bestrijden van verkrampte spieren na lichamelijke inspanning. Zoekt u een veelzijdige, complete, exclusieve maar minimalistische spa met uitstekende eigenschappen en tegen een redelijke prijs, dan is de Spa Quantum de juiste keuze.

Exclusive Range_Quantum_00111.jpg

Zetels

Jets

Afmetingen

3 zit / 2 lig

28

1.97 x 1.97 x 0.78 m

Exclusive Spa Collectie

CUBE ERGO by Aquavia

Een ergonomische parel
De Spa Cube Ergo is de parel in de kroon op het gebied van design en ergonomie voor wat betreft spa’s voor particulier gebruik. Bij de pure exclusiviteit van Spa Cube komt nog de maximale ergonomie, het resultaat van zeer nauwgezet onderzoek en de meest gezondheidsvriendelijke vormgeving op de markt. Deze biedt daarom het volmaakte evenwicht: uitstekende prestaties, onbetwistbare ergonomie, enorme veelzijdigheid en een zeer geavanceerde vormgeving. Dit is een uiterst elegante spa met een hydromassagecircuit dat is ontwikkeld om alle voordelen van een volledige en doelmatige behandeling te bieden, met programma’s en cycli die aan de situatie van elk moment zijn aangepast.

Exclusive Range_Cube Ergo_002.jpeg

Zetels

Jets

Afmetingen

3 zit  / 2 lig

20

2.31 x 2.32 x 0.78 m

Collectie Exclusive Spa
De elite van de spa´s


De spa´s van de Exclusive collectie van Aquavia Spa vormen het meest geavanceerde concept binnen de hydromassagesector voor particulier en thuisgebruik. Binnen dit gamma vindt u spa´s met een uiterst modern design en exclusieve, geavanceerde kenmerken. Kortom, zonder enige twijfel de beste en meest verfijnde spa´s op de Europese markt voor wat betreft prestaties en uitmuntend design. De elite van de draagbare spa´s.

U heeft nog vragen?
U wenst een vrijblijvende offerte op maat?
Of een afspraak in onze showroom?
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen asap contact met u op.
Ik wens meer informatie over de 'Exlusive Spa'-collectie van CBC

Dank voor uw aanvraag. Wij contacteren U asap.

Exclusive Spa Collectie

CUBE by Aquavia

Luxespa, de volmaakte machine
Op het gebied van auto’s zou de Spa Cube vergelijkbaar zijn met de meest elegante luxeauto. Het is daarmee een van de topcreaties van Aquavia Spa, het model spa dat zich binnen de privé- en woonsfeer op het meest exclusieve gebruik richt. Wij van Aquavia claimen graag dat het bij de Spa Cube niet alleen om design en techniek, maar ook om moderne architectuur gaat. Dat is de inspiratie in het ontwerp van deze zeer hoogwaardige spa met minimalistische lijnen en een zweem van zen. De Cube is de volmaakte spa voor designliefhebbers die een exclusief en authentiek product met unieke kenmerken zoeken.

Exclusive Range_Cube_001.png

Zetels

Jets

Afmetingen

4 zit

27

2.31 x 1.31 x 0.78 m

Exclusive Spa Collectie

SUITE by Aquavia

Vertrouwd en aantrekkelijk
De nieuwe Suite Spa is een van de meest aantrekkelijke hydromassages van dit moment en biedt, net alle andere spa´s uit het Exclusive-gamma, een aantal extra´s waar sommige gebruikers altijd om vragen: betere afwerkingen, meer prestaties en de totaalkwaliteit van Aquavia Spa.

ficha-spa-suite-11.png

Zetels

Jets

Afmetingen

4 zit

20

2.03 x 1.50 x 0.72 m

bottom of page