top of page
zwemspa aquavia spas.png
cbc logo spa.png

ZWEMSPA'S

AQUAVIA

Collectie Zwemspa
Het hele jaar in het zwembad: sport en levenskwaliteit


De zwemspa is een absoluut baanbrekend concept, een mengeling tussen wellness en fitness, tussen de gebruikelijke activiteit van een massagebad en een zwembad of minizwembad. De Swimspa modellen van Aquavia Spa zijn niet alleen bedoeld voor het beoefenen van tegenstroomzwemmen, maar ook voor andere activiteiten en oefeningen in het zwembad, beter bekend als aquagym. 
Het is ook een manier om te genieten van een ware luxe: een zwembad voor het hele jaar.

Draagbaar of met de mogelijkheid om te worden ingebouwd of bekleed in iedere willekeurige sportvoorziening, in tuinen of op terrassen, de aankoop van een zwemspa van Aquavia betekent een spectaculaire meerwaarde voor lichaamsbeweging en gezondheid. Het is een uitstekende keuze voor welzijn en levenskwaliteit.

ZWEMSPA

DUO

Het neusje van de zwemspa’s heet Duo: twee helemaal zelfstandige baden, waarin de een kan genieten van de “zwem”-uitvoering en de ander van de “spa”-uitvoering; dat wil zeggen, sporten en het ultieme relaxen, tegen de stroom inzwemmen of aquafitness met hydromassage zijn beide mogelijk.

Swimspa Duo_top.png

Zetels

Jets

Afmetingen

2 zit / 2 lig / 1 verticaal

30 + 12

6.00 x 2.30 x 1.38 m

ZWEMSPA

AMAZON

De Amazon is een verbluffende zwemspa: de combinatie van een hydrotherapiedeel voor 4 personen en een zwembad om ononderbroken tegen de stroom in te zwemmen, dankzij zijn grote afmetingen (500 x 230 cm) en de kracht van zijn 5 turbojets die het water naar achteren stuwen met het door de gebruiker ingestelde tempo. 

Swimspa Range_Swimspa Amazon_002.png

Zetels

Jets

Afmetingen

2 zit / 1 lig

16

5.00 x 2.30 x 1.38 m

U heeft nog vragen?
U wenst een vrijblijvende offerte op maat?
Of een afspraak in onze showroom?
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen asap contact met u op.
Ik wens meer informatie over de 'Aqualife Spa'-collectie van CBC

Dank voor uw aanvraag. Wij contacteren U asap.

ZWEMSPA

FITNESS 

De Fitness Spa is een all-in-one-zwemspa, geliefd door de veelzijdigheid in een kleine ruimte (400 x 230 cm): kinderen kunnen hem gebruiken als mini-zwembad op maat en volwassenen beschikken over een vrije zone van 2 meter om aquafitness of aquagym te beoefenen en dat af te wisselen met een unieke massage in de 4 ergonomische posities van de spa. 

Swimspa Range_Fitness Spa_002.png

Zetels

Jets

Afmetingen

2 zit  / 1 lig / 1 verticaal

48

4.00 x 2.30 x 1.38 m

ZWEMSPA

COMPACT

De Compact Pool is de ruimste en compactste zwemspa of privé-zwembad op de markt. Met zijn afmetingen van 400 x 230 cm biedt hij zowel een ruime badzone als een complete verticale massagezuil. Het hele gezin kan genieten van deze zwemspa

compact pool cenital.png

Zetels

Jets

Afmetingen

1 verticaal

16

4.00 x 2.30 x 1.38 m

bottom of page