top of page
cbc logo spa.png

PREMIUM 

SPA

COLLECTIE

Collectie Premium Spa
Spa´s voor degenen die altijd net dat ietsje meer willen


Het gamma van spa´s Premium biedt een meerwaarde waar sommige gebruikers altijd naar vragen: betere afwerkingen, meer prestaties en de totaalkwaliteit van Aquavia Spa. De modellen van deze familie bieden een zeer hoog rendement en grote therapeutische bestendigheid; dit alles gecombineerd met een moderne en sobere stijl. In alle spa´s is iedere positie strategisch ontworpen, iedere jet en iedere luchtuitlaat nauwkeurig bestudeerd, zodat er als extra een compleet hydromassagecircuit wordt geboden voor alle behoeften. De Premium-collectie is bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar meer dan functionaliteit en efficiëntie alleen.

Premium Collectie

NICE by Aquavia

Een Spa Nice  aanschaffen, is zich laten verleiden door een bijzondere combinatie van esthetische en ergonomische vormgeving gericht op het aanbieden van een globaal gevoel van welzijn en genoegen.

Premium Range_Nice_006kopie.png

Zetels

Jets

Afmetingen

4 zit / 1 lig

54

2.16 x 2.16 x 0.9 m

NIEUW!

Premium Collectie

VELVET by Aquavia

De Spa Velvet is een uitkomst voor gebruikers met een groot en stevig postuur, hoewel hij voor anderen natuurlijk ook zeer geschikt is. Dit is een spa voor 5 personen die werd ontwikkeld om zoveel mogelijk ruimte te creëren en deze optimaal te benutten. 

VELVET by Aquavia - in voorraad bij CBC-spa.be

Zetels

Jets

Afmetingen

3 zit / 2 lig

52

2.33 x 2.33 x 0.91 m

U heeft nog vragen?
U wenst een vrijblijvende offerte op maat?
Of een afspraak in onze showroom?
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen asap contact met u op.
Ik wens meer informatie over de 'Aqualife Spa'-collectie van CBC

Dank voor uw aanvraag. Wij contacteren U asap.

Premium Collectie

ESSENCE by Aquavia

De Essence is een 5-persoons spa die van alle gemakken en comfort is voorzien. In deze spa wordt de ruimte (216 x 216) optimaal benut. De spa biedt de gebruikers een algeheel gevoel van welzijn dankzij de 2 tegenover elkaar in L-vorm opgestelde ligplaatsen en de 3 zitplaatsen die daar als een waaier omheen liggen.

ESSENCE by Aquavia - in voorraad bij CBC-spa.be

Zetels

Jets

Afmetingen

3 zit / 2 lig

65

2.16 x 2.16 x 0.9 m

Premium Collectie

SOFT by Aquavia

Dit is een ware leider. Een zeer populaire spa en verkooptopper van Aquavia Spa. Door zijn aantrekkelijke design, veelzijdigheid, uitstekende prestaties en ergonomie is zijn leidende rol onmogelijk een toeval. Door de jaren heen zijn deze aspecten nog verder verbeterd, zonder af te zien van zijn essentie van thuis- en gezinsspa.

 SOFT by Aquavia - in voorraad bij CBC-spa.be

Zetels

Jets

Afmetingen

5 zit  / 1 lig

65

2.16 x 2.16 x 0.90 m

bottom of page